Українцям рекомендують не їхати в Еквадор

Українцям рекомендують не їхати в Еквадор

У зв’язку із погіршенням безпекової ситуації в Еквадорі Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам утриматися від будь-яких поїздок до цієї країни до стабілізації безпекової ситуації.

Про це йдеться у повідомленні МЗС.

Тим громадянам України, які вже перебувають на території Еквадору, відомство рекомендує уникати місць масового скупчення людей, не брати участі в демонстраціях, неухильно дотримуватися заходів безпеки, виконувати законні вимоги правоохоронних органів, відстежувати повідомлення місцевих органів влади про подальший розвиток ситуації, не залишати місця свого проживання без крайньої необхідності, завжди мати при собі документи, які посвідчують особу.

У випадку потрапляння в надзвичайну ситуацію, виникнення загрози життю і здоров’ю, МЗС рекомендує громадянам України невідкладно звертатися до посольства України в Республіці Перу за номером телефону: +51 993 458 779, на адресу електронної пошти: [email protected] або на цілодобову гарячу лінію МЗС України: +38 044 238 1588, адреса електронної пошти: [email protected].

Нагадаємо, Зеленський прибув з візитом у Вільнюс

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
П'ятьох українських нелегалів які, підробили документи, затримали на кордоні з Польщею П'ятьох українських нелегалів які, підробили документи, затримали на кордоні з Польщею
Громадяни України були затримані за використання фальшивих документів під час перетину кордону Польщі. Зокрема випадки підробок були зафіксовані на пунктах пропуску Гребене та Дорогуськ.
В США на 10 років засудили українця, якого звинувачують у кібератаках В США на 10 років засудили українця, якого звинувачують у кібератаках
35-річного українця засудили на 10 років ув'язнення через здійснення кібератак, після того, як він визнав себе винним в участі у діяльності хакерської групи FIN7, чисельність якого становила понад 70 осіб.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next