До аеропорту Кишинева з Одеси планують запустити спеціальний трансфер

До аеропорту Кишинева з Одеси планують запустити спеціальний трансфер

З Одеси до Міжнародного аеропорту Кишинева планують запустити спеціальний трансфер. Ним зможуть користуватися пасажири, які мають квитки на літак.

Про це написав голова Одеської обласної державної адміністрації Олег Кіпер.

Це має розвантажити пункти пропуску через кордон (в першу чергу в районі МПП "Маяки - Паланка - Удобне"), зменшити там зосередження великої кількості транспорту та людей, пришвидшити процедуру перетину, - зазначив очільник Одеської ОДА.

Також, за його словами, створення такого трансферу зменшить навантаження на дороги області легковими авто, а ще "покращить рівень обслуговування населення у сфері міжнародних перевезень". 

Для реалізації проєкту "Аеротрансфер" потрібні автобуси, які і будуть перевозити пасажирів. Олег Кіпер зауважив, що у цьому питанні область розраховує на допомогу Програми розвитку ООН. 

Загалом ПРООН відібрано 20 проєктів в Одеській області, на реалізацію яких Європейським Інвестиційним Банком вже виділено кошти у розмірі 29 млн євро, - сказав Кіпер. 

Нагадаємо, Знищення російської бази на аеродромі Саки підтверджено супутниковими знімками

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото) Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото)
Попередня причина аварії: слизька дорога і помилка водія. Загалом у салоні автобуса перебували 20 людей, серед яких була також новонароджена дитина.
Літак Зеленського не зміг приземлитися в Кишиневі через туман Літак Зеленського не зміг приземлитися в Кишиневі через туман
Не лише літак Зеленського не може приземлитись у столиці Молдови. Зокрема, його румунський колега Клаус Йоханніс через туман також не може потрапити до Кишинева.
На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото) На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото)
Співробітники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка, який нелегально перетнув кордон України та Молдови. Згодом з'ясувалось, що чоловік перебуває в розшуку Інтерполу від 2016 року.
Loading...
Load next