У Кривому Розі директор одного з комунальних підприємств поставив неякісні аптечки для армії

У Кривому Розі директор одного з комунальних підприємств поставив неякісні аптечки для армії

За процесуального керівництва Криворізької центральної окружної прокуратури повідомлено про підозру директору одного з комунальних підприємств Криворізької міськради у розтраті чужого майна в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура.

За даними слідства, у 2022 році між комунальним підприємством, яке володіє мережею аптек, та міською лікарнею було укладено договір про постачання аптечок для військових.

Підприємство поставило аптечки, недоукомплектовані необхідними медичними препаратами, а їхня вартість вдвічі перевищувала ринкову ціну. 

Внаслідок протиправних дій службовця збитки, спричинені тергромаді, становлять 3,4 млн грн.  

Під час обшуків у приміщенні комунального підприємства правоохоронці вилучили документацію, яка підтверджує злочинну діяльність, та аптечки. 

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області, оперативний супровід – УСБУ області.  

Нагадаємо, 2024 стане спекотнішим за рекордний попередній рік - ООН

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Чергова провокація від армії РФ: російські літаки залетіли у район зенітних навчань ЗСУ (відео) Чергова провокація від армії РФ: російські літаки залетіли у район зенітних навчань ЗСУ (відео)
Російська Федерація зробила чергову провокацію під час військових навчань Збройних сил України - їхні літаки залетіли в зону проведення бойових стрільб українських зенітників.
«Панацея» від мобілізації (відео) «Панацея» від мобілізації (відео)
Головного лікаря однієї з обласних комунальних лікарень підозрюють в оформленні довідки для уникнення мобілізації та дає право безперешкодного виїзду за кордон.
Loading...
Load next