Польща планує збільшити виробництво боєприпасів для України - глава МЗС

Польща планує збільшити виробництво боєприпасів для України - глава МЗС

Польща розглядає можливість виробництва більшої кількості боєприпасів для допомоги Україні.

Про це повідомив міністр закордонних справ Радослав Сікорський, передає Reuters.

Міністр закордонних справ Сікорський заявив, що новий уряд Польщі вивчає, як він може виробляти більше боєприпасів і військової техніки, працюючи над новим пакетом допомоги для України.

Ми дивимося на всі питання, пов'язані з Україною, свіжим поглядом. Ми вивчаємо, які у нас є можливості виробляти більше боєприпасів і спорядження, а також те, що у нас ще є на складах, - заявив Сікорський.

Попри те, що Варшава надавала Києву військову і фінансову допомогу з моменту російського вторгнення, попередній уряд націоналістичної партії "Право і справедливість" минулого року заявив, що здійснює лише попередньо узгоджені поставки зброї в Україну.

Ми вважаємо і повідомляємо нашим союзникам, що вартість стримування пана Путіна після того, як він завоював Україну, буде набагато більшою, ніж вартість надання Україні допомоги для ефективного захисту від його акту агресії, - зауважив міністр.

Нагадаємо, Сейм Польщі зняв недоторканість із скандального антиукраїнського депутата

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий
Поблизу Новотошківського внаслідок снайперського пострілу загинув військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.
Loading...
Load next