В Одесі обвалилася стіна лікарні початку XIX століття

В Одесі обвалилася стіна лікарні початку XIX століття

Вранці 19 січня в Одесі частково обрушилася стіна циркульного корпусу Інфекційної лікарні.

Про це повідомляє Одеська міськрада.

Сьогодні відбулося обрушення частини стіни циркульного корпусу Одеської інфекційної лікарні, - йдеться у повідомленні.

За словами першого заступника міського голови Олександра Філатова, фахівцями профільних служб мерії та науковцями Одеської державної академії будівництва та архітектури буде проведено обстеження будівлі та надані рекомендації щодо першочергових дій.

Зазначається, що будівля знаходилася в аварійному стані як мінімум п'ять років та не експлуатувалася. Постраждалих унаслідок обвалу немає.

Враховуючи, що будівля є пам'яткою архітектури національного значення, будь-які роботи погоджуватимуться із відповідними державними органами, - додали в мерії.

Циркульний корпус одеської інфекційної лікарні на вул. Пастера є однією з найстаріших кам’яних споруд у місті. Його збудували у в 1807—1827 за проєктом архітекторів Тома де Томона і Франца Фраполлі.

Нагадаємо, Послуга доставки посвідчення водія доступна у 17 країнах Європи - Клименко

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
П'ятеро у лікарні: в гуртожитку Одеського медичного університету чадним газом отруїлися студенти П'ятеро у лікарні: в гуртожитку Одеського медичного університету чадним газом отруїлися студенти
За даними рятувальників, ймовірною причиною отруєння стала несправність системи вентиляції газової колонки.
Корупційна схема у лікарні: в Одесі СБУ викрила лікарів, які вимагали гроші за безкоштовні операції Корупційна схема у лікарні: в Одесі СБУ викрила лікарів, які вимагали гроші за безкоштовні операції
В одній із одеських лікарень затримали при одержанні хабаря в 11 тисяч доларів завідувача відділення кардіохірургії комунальної лікарні, який вимагав у пацієнтів гроші за безкоштовну операцію.
Loading...
Load next