Атаки по окупантах в Криму будуть продовжуватись ‒ Буданов

Атаки по окупантах в Криму будуть продовжуватись ‒ Буданов

Спроби росіян наступати на східному фронті, які тривають з осені 2023 року, наразі не дали жодного прориву.

Про це повідомив Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов в коментарі для видання Financial Times.

Остання їхня спроба триває вже два місяці. Фактично, безрезультатно, ― сказав начальник ГУР МО України.

Також він повідомив, що чисельність втрат росіян на фронті під Авдіївкою в останні декілька тижнів значно зросла. Зокрема висловив сумнів у спроможності терористичної москви еквівалентно покривати втрати своїх військ і снарядів, навіть за підтримки північної кореї.

Буданов наголосив на необхідності продовжувати тиск на росію, зокрема в Криму ― атакувати з повітря, використовувати морські ударні безпілотники та проводити таємні спецоперації.

Наші підрозділи неодноразово входили до Криму, ― нагадав Кирило Буданов, додавши, що активні дії спецпризначенців триватимуть і надалі.

Як пояснив начальник ГУР МО України, одним із пріоритетів відповідних місій є руйнування логістики російської окупаційної армії на тимчасово окупованому півострові.

Нагадаємо, США планують передати якнайбільше допомоги Україні до січня 2025 року - CNN

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото) Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС
Бойовики відкривали вогонь біля Пісків. Завдяки зусиллям наших воїнів, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Loading...
Load next