На Прикарпатті поїзд протаранив авто

На Прикарпатті поїзд протаранив авто

У Ямниці Івано-Франківської області на нерегульованому залізничному переїзді сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля і пасажирського поїзда, є постраждалий.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

На місці події рятувальники за допомогою гідроінструмента деблокували потерпілого з понівеченого автомобіля та передали медикам.

Щоб не допустити загоряння, працівники ДСНС від’єднали клеми акумуляторної батареї транспортного засобу.

Нагадаємо, Росіяни знову замінували буферну зону Запорізької АЕС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Прикарпатті підібраний на дорозі попутник жорстоко вбив водія (фото) На Прикарпатті підібраний на дорозі попутник жорстоко вбив водія (фото)
В Івано-Франківській області від множинних ножових поранень помер 36-річний чоловік, який рухаючись у напрямку районного центру Тлумач напередодні підібрав на дорозі попутника - 53-річного чоловіка.
В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото) В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото)
Внаслідок аварії загинуло п'ятеро осіб - троє громадян Угорщини, один громадянин України та ще одна людина з подвійним угорсько-українським громадянством. Водій вантажівки, в яку в'їхав мікроавтобус, при цьому майже не постраждав.
Loading...
Load next