Киянин зістрибнув з потяга, щоб незаконно перетнути кордон

Киянин зістрибнув з потяга, щоб незаконно перетнути кордон

Прикордонники Львівського загону за два кілометри від кордону з Польщею виявили киянина з розбитою головою та поламаною ногою.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

34-річний чоловік лежав поблизу залізничної колії. З його слів, він мав намір незаконно перетнути українсько-польський кордон.

Травми горе-втікач отримав, стрибнувши з потяга Київ – Чоп. Квиток чоловік придбав до Ужгорода, проте вирішив випробувати долю та вистрибнув з потяга на Львівщині, – йдеться у повідомленні.

Киянин розповів, що під час планування свого маршруту користувався порадами та вказівками, отриманими в одному з телеграм-каналів.

Згідно інструкцій, чоловік взяв із собою спальник, каремат, трекінгові кросівки, теплі речі, дощовик, складний ніж, мотузку, сірники та їжу. Втім, скористатися речами не встиг. До місця події викликано карету швидкої допомоги. За спробу незаконного перетинання кордону прикордонники притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності, – зазначили в ДПСУ.

Нагадаємо, На Прикарпатті прибрали блокпост, на якому місцеві напали на військового ТЦК

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Аеродромна оборона збила ракету, яка прямувала на аеропорт «Жуляни» Аеродромна оборона збила ракету, яка прямувала на аеропорт «Жуляни»
Система аеродромної оборони збила ракетний приціл на аеропорт Жуляни. Чиновники повідомляють, що це російська тактична керована ракета класу "повітря-поверхня" середньої дальності Х-31.
Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО затримали та повідомили про підозру (відео) Побиття танцюриста з балету Дорофєєвої: військового УДО затримали та повідомили про підозру (відео)
Танцюрист впав, вдарившись головою об плитку та знепритомнів. Через крововилив у мозок йому зробили трепанацію черепа і ввели в медикаментозну кому.
Loading...
Load next