росія додала сили на сході та півдні України, — Міноборони США

росія додала сили на сході та півдні України, — Міноборони США
Крім того, у Сполучених Штатах вірять, що Росія вчиться з їхніх невдач на півночі України.

За оцінками високопоставленого чиновника з оборони США, Росія додала 11 батальйонних тактичних груп (БТГ) до своїх сил на сході та півдні України з кінця минулого тижня, в результаті чого загальна кількість БТГ у Росії досягла 76.

Про це повідомляє CNN, передає ПравдаТУТ News.

Вони розширили свої можливості всередині України, – сказав чиновник, додавши, що всі російські сухопутні війська наразі зосереджені на сході та півдні України, але США не можуть точно визначити, де саме.

Крім того, у Сполучених Штатах вірять, що Росія вчиться з їхніх невдач на півночі України та застосовує ці уроки у своїй новому фокусі на сході та півдні, за словами високопоставленого чиновника з оборони США.

Те, що ми бачили протягом останніх кількох днів, — це те, що вони продовжують намагатися встановити умови. Ми називаємо це операціями формування, — сказав чиновник у розмові з журналістами.

Нагадаємо, російські окупанти зайшли у місто Кремінна на Луганщині. Як повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, у місті точаться вуличні бої. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Loading...
Load next