Суд обрав запобіжний захід відстороненому керівнику департаменту МОУ

Суд обрав запобіжний захід відстороненому керівнику департаменту МОУ

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання в.о. директора Департаменту Міноборони, нещодавно відстороненому від виконання службових обов’язків.

Про це повідомляє пресслужба ВАКС.

Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду частково задовольнила клопотання детектива НАБУ та застосувала до в.о. директора одного з департаментів Міноборони України, якого нещодавно було відсторонено від посади, запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання, - йдеться у повідомленні.

На підозрюваного суд поклав низку обов'язків, зокрема, не залишати межі Києва без дозволу слідчого, прокурора або суду; утримуватися від спілкування з особами, вказаними в ухвалі суду; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон; носити електронний засіб контролю.

Термін дії обов'язків становить 2 місяці.

Нагадаємо, Військові не можуть перебувати на лікуванні за кордоном більш як 12 місяців

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Підозрюваний у розкраданні екснардеп Крючков прийшов п'яним на засідання суду (відео) Підозрюваний у розкраданні екснардеп Крючков прийшов п'яним на засідання суду (відео)
На засідання Вищого антикорупційного суду під час якого розглядали справу про багатомільйонне розкрадання Запоріжжяобленерго, колишній нардеп Дмитро Крючков з'явився у нетверезому стані.
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
Антикорупційний суд переніс засідання у справі проти Гладковського-молодшого Антикорупційний суд переніс засідання у справі проти Гладковського-молодшого
Вищий антикорупційний суд переніс засідання у справі "Укроборонпрому" проти Ігоря Гладковського, якого підозрюють у корупційних схемах в оборонній сфері.
Loading...
Load next