На Донеччині загинув чоловік, який намагався розібрати снаряд

На Донеччині загинув чоловік, який намагався розібрати снаряд

У Краматорському районі Донецької області внаслідок детонації вибухонебезпечного предмета загинув чоловік, ще один отримав поранення.

Про це повідомляє ДСНС.

До Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що біля с. Молочарка Костянтинівської громади Краматорського району внаслідок детонації вибухонебезпечного предмета загинув чоловік, ще один отримав поранення, - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, чоловіки намагались розібрати артилерійський снаряд. Внаслідок вибуху чоловік 1993 р. н. від отриманих поранень помер на місці, інший у стані середньої тяжкості був госпіталізований до лікарні міста Костянтинівка.

Нагадаємо, За тиждень ліквідовано понад 100 одиниць військової техніки та бліндажів окупантів – Клименко

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ
Бойовики "ДНР" заявили про обстріл тимчасово окупованого міста Ясинувата Донецької області. У результаті удару, який нібито було нанесено вранці 21 вересня, пошкодження зафіксовані у двох навчальних закладах.
Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео) Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео)
Повідомлення про вибух у горах в Карпатах до поліції надійшло від мешканки Івано-Франківщини, яка розповіла, що її чоловік став свідком події. Виявилось, що загалом серед постраждалих було 12 людей, серед яких двоє дітей віком 2 та 5 років - діти під час вибуху не постраждали.
Loading...
Load next