Вбивство українського баскетболіста: німецька поліція затримала ще трьох підозрюваних

Вбивство українського баскетболіста: німецька поліція затримала ще трьох підозрюваних

Німецька поліція затримала ще трьох осіб, підозрюваних у вбивстві 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова, - німця грецького походження та двох сирійців.

Про це повідомляє RND.

Після насильницької смерті 17-річного українця під час конфлікту в Оберхаузені поліція заарештувала ще трьох молодих людей, - йдеться у повідомленні.

Заарештовані за підозрою у вбивстві українця - 14-річний німець грецького походження з міста Херне та двоє сирійців 14 та 15 років з Гельзенкірхена.

Головним підозрюваним залишається 15-річний німець турецького походження з Гельзенкірхена, який вже кілька днів перебуває під вартою. Як заявили у поліції, поточний стан розслідування свідчить, що саме він завдав жертві смертельних ножових поранень.

Мотиви злочину все ще з'ясовуються. Раніше слідство заявляло, що "немає конкретних ознак злочину на ґрунті ксенофобії". Натомість у п'ятницю речник поліції заявив, що наразі з’ясовується, чи часто підозрювані використовували однакову тактику під час пограбувань. Зазначається, що є підстави вважати, що це не перший випадок, коли група діяла таким чином, однак цього разу ситуація загострилася настільки, що одна жертва нападу загинула.

Нагадаємо, У Німеччині вбили 17-річного українського баскетболіста

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Loading...
Load next