У Німеччині вбили 17-річного українського баскетболіста

У Німеччині вбили 17-річного українського баскетболіста

Федерація баскетболу міста Києва повідомила, що в Німеччині ввечері 11 лютого вбили 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова — на нього та іншого спортсмена напали з ножами.

Про це федерація повідомила у соцмережі.

Володимир Єрмаков і його друг Артем Козаченко виступали за молодіжну команду ART Giants (U-19) з Дюссельдорфа. Напередодні чергового матчу на юних баскетболістів напали з ножами на вулиці нібито за те, що вони — українці.

Уся команда провела ніч у лікарні поруч із нашим хлопцями. На превеликий жаль, лікарі не змогли врятувати Єрмакова, а Козаченко залишається в реанімації. Місцева поліція вже веде справу, на місці злочину були свідки, — заявии у федерації. 

Відомо, що МЗС України взяло на особливий контроль розслідування вбивства українського баскетболіста в Німеччині.

Генеральне консульство в Дюссельдорфі вже провело переговори із главою поліції міста Ессен. Консули наголосили на необхідності якнайшвидшого проведення розслідування та притягнення злочинця до відповідальності. Консульська установа також контролює лікування іншого постраждалого українця. Йому надається необхідна медична допомога в лікарні Ессена. Стан нашого громадянина стабільний, загроз його життю немає, — заявили у відомстві.

За наявною інформацією, поліція вже затримала нападника. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, У Сирії один із командирів "Хезболли" очолює навчання росіян на безпілотниках - ГУР

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Loading...
Load next