Боєць чекав на цю операцію 2 роки, зараз він радіє повноцінному життю

Боєць чекав на цю операцію 2 роки, зараз він радіє повноцінному життю
Наші медики вперше самостійно зробили таку складну операцію, вона тривала 14 годин

Просився на фронт ще до повноліття: 25-річний прикордонник Андрій бореться з окупантами вже 6 років поспіль, але ворожий обстріл надовго вклав бійця на лікарняне ліжко. Фатальний день видався сонячним, пригадує воїн, він саме заступив на позицію, як за кілька хвилин осколки вже пронизали його обличчя.  

Вже згодом Андрій дізнався, що під час обстрілу йому відірвало половину нижньої щелепи. Бійцю довелося забути про тверду їжу, а ще були сильні болі. Раніше, нашим воїнам обличчя відновлювали американські медики, адже таке втручання є надскаладним. І от вперше в Україні, наші лікарі самостійно взялися за таку ювелірну роботу. А першим пацієнтом став саме Андрій. Тільки послухайте: нову щелепу бійцю зробили з його ж гомілкової кістки, ця операція тривала аж 14 годин поспіль.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці
Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.
Втік з місця ДТП: у Львові водій маршрутки збив двох жінок, одна загинула (фото, відео) Втік з місця ДТП: у Львові водій маршрутки збив двох жінок, одна загинула (фото, відео)
Аварія сталася сьогодні близько 6 години ранку, на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи.
У Львові медичний вертоліт врятував життя ще одній пацієнтці (відео) У Львові медичний вертоліт врятував життя ще одній пацієнтці (відео)
Сьогодні, 19 квітня, вертоліт ЄС-145 Єврокоптер врятував життя 46-річній жінці з міста Турка, швидко доправивши хвору до Львівської міської клінічної лікарні швидкої допомоги.
Loading...
Load next