ДТП Трухіна: нардеп не перебував за кермом від Полтави до Борисполя, — ДБР (відео з камер спостереження)

ДТП Трухіна: нардеп не перебував за кермом від Полтави до Борисполя, — ДБР (відео з камер спостереження)
У ДБР вивчили відео з понад тисячі камер.

У ДБР вивчили матеріали з відеокамер від Полтави до Києва, які фіксували пересування авто нардепа Олександра Трухіна у день ДТП. Про це повідомляє пресслужба ДБР. 

Слідчі Бюро виявили, що на усіх камерах від Полтави до Борисполя за кермом Audi A8 перебувала особа в одязі червоного кольору. Зокрема, це зафіксувала й остання, на той час робоча камера, розташована у центрі міста Бориспіль. Зауважуємо, що аварія трапилася на ділянці дороги, де було демонтовано камери спостереження, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що після початку розслідування ДБР зверталося офіційно до поліції, щоб надали усі матеріали, але з невідомих причин ці матеріали надані не були.

До Інтернет-видання "УП" зроблено запит із проханням надати усі наявні матеріали дослідження та вказати джерела їх надходження. Також Бюро з’ясовує, чому це відео не було передано слідчим на відповідний запит до Міністерства внутрішніх справ. Допитана значна кількість свідків, у тому числі народний депутат, інші учасники пригоди, поліцейські, — додали в ДБР. 

В Бюро додали, що сьогодні на допит як свідка слідчі Бюро викликали повторно поліцейського, відео з камери якого поширило інтернет-видання. Слідчі мають з’ясувати, серед іншого, чому він не повідомив на попередньому допиті у ДБР цю інформацію.

Жодних намірів оголошувати підозру поліцейському слідчі не планують. ДБР вчергове закликає всіх, хто має будь-яку додаткову інформацію щодо обставин ДТП передати її слідчим. 

Нагадаємо, раніше Монастирський заявив, що Трухін не звертався до нього.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео) "Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео)
Ймовірно, інцидент із депутатом від "Слуги народу" Олександром Трухіним не набрав б такого розголосу, якби деякі українські ЗМІ масово б не почали видаляти новини в якій згадувалось його та причетність до аварії.
Поліція прокоментувала ДТП за участі нардепа Трухіна: розслідування доручено слідчим ДБР (відео) Поліція прокоментувала ДТП за участі нардепа Трухіна: розслідування доручено слідчим ДБР (відео)
У поліції кажуть, що справу щодо ДТП за участі нардепа від "Слуги народу" Олександра Трухіна буде розслідувати Державне бюро розслідувань, оскільки там фігурує народний обранець.
"Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео) "Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео)
Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді в Київ. Однак, цю інформацію намагались приховати від громадськості - підкуповували ЗМІ, щоб ті видалили новини або ж згадки про участь Трухіна в ДТП, яке він скоїв у стані алкогольного сп'яніння.
Loading...
Load next