На Хмельниччині у ДТП травмувався 12-річний хлопчик

На Хмельниччині у ДТП травмувався 12-річний хлопчик

У Нетішині встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 12-річний хлопчик.

Про це повідомляють у поліції Хмельницької області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 березня, близько 07:50 години в місті енергетиків по вулиці Варшавській.

29-річна місцева жителька, перебуваючи за кермом автомобіля марки "Ford", здійснила наїзд на 12-річного хлопчика, який переїжджав проїзну частину дороги на самокаті. 

Постраждалого підлітка із численними травмами  госпіталізували до хірургічного відділення місцевої лікарні. Медики оцінюють його стан як задовільний.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження і наразі встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, Facebook припинить платити інформвиданням і закриє розділ новин

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
У Львові п’яний водій, який їхав за пивом, перекинув автомобіль на кільці (відео) У Львові п’яний водій, який їхав за пивом, перекинув автомобіль на кільці (відео)
Сьогодні, 22 квітня, у Львові пів на третю ночі, екіпаж патрулюючи вулицею Володимира Великого, побачив на круговому перехресті з вулицею Княгині Ольги побачили перевернутий автомобіль Mercedes-Benz.
Loading...
Load next