З Нью-Йорка на Донеччині вивезли ще одну родину з дитиною

З Нью-Йорка на Донеччині вивезли ще одну родину з дитиною

Правоохоронці евакуювали з Нью-Йорку в Донецькій області ще одну родину з дитиною. 

Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Продовжуємо допомагати евакуюватися родинам з прифронтових районів. Учора патрульні разом з поліцейськими Торецька евакуювали сім’ю з Нью-Йорку, що на Донеччині, - йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що далі на Дашу та її батьків чекає дорога до безпечніших регіонів країни. 

Нагадаємо, У Пакистані загинули близько 30 людей через зсуви ґрунту та сильні снігопади

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото) Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото)
Колишній учасник АТО та житель села Глещава Тернопільської області обороняючись вбив одного із шести нападників, які прийшли до нього додому після сварки на дискотеці. Проте у мережі з'явились нові деталі смертельного інциденту.
Loading...
Load next