Апеляційний суд залишив під вартою суддю Тандира

Апеляційний суд залишив під вартою суддю Тандира

Київський апеляційний суд залишив під вартою суддю, якого обвинувачують у скоєнні смертельної ДТП на блокпосту.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Київський апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу захисників обвинуваченого на рішення Святошинського районного суду Києва, яким судді продовжено строк дії запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Сторона захисту вимагала змінити запобіжний захід на домашній арешт. Водночас суд апеляційної інстанції погодився із доводами прокурора та залишив рішення суду першої інстанції без змін.

Обвинувачений перебуватиме під вартою до 12 квітня 2024 року.

Як відомо, суддю обвинувачують у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України). У серпні 2023 року досудове розслідування щодо судді завершено, справа перебуває на розгляді суду.

Нагадаємо, СБУ ліквідувала нові “схеми для ухилянтів”: серед них затримано рецидивіста

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Роздяглись догола посеред траси: трьох українок оштрафували у Чорногорії за відверту фотосесію (відео 18+) Роздяглись догола посеред траси: трьох українок оштрафували у Чорногорії за відверту фотосесію (відео 18+)
Троє дівчат влаштували відверту оголену фотосесію посеред дороги у Чорногорії. Українки фотографувалися без одягу, сидячи на автодорозі й поливаючи себе водою.
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
"Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео) "Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео)
Співробітники ДБР викрили на шахрайстві суддю Донецького окружного адміністративного суду, який за гроші обіцяв "допомогти" ухваленню судового рішення на користь заявника.
Loading...
Load next