У Карпатах заблукали двоє туристів з Тернопільщини

У Карпатах заблукали двоє туристів з Тернопільщини

У Карпатах на Івано-Франківщині заблукали двоє туристів з Тернопільщини. Їм на допомогу прийшли рятувальники.

Про це повідомляє управління ДСНС України в Івано-Франківській області. 

У понеділок, 11 березня" гірські рятувальники розшукали двох туристів в горах, які заблукали під час руху Чорногірським хребтом по "червоному маршруту" між горами Ребра та Бребенескул Верховинського району.

Жителі Тернопільської області звернулись за допомогою до рятувальників, оскільки через ускладнення погодних умов (дощ, туман, обмежена видимість), втратили орієнтир на місцевості та заблукали, – йдеться у повідомленні. 

Зв'язок з туристами частково підтримувався, тому вдалося встановити координати їхнього місця знаходження. Заблукалими виявилися туристи 1997 і 2000 років. Їх супроводили до рятувального поста, де тернополяни зігрілися та відпочили, після чого самостійно продовжили рух.

Варто наголосити, що походи в гори дуже часто є небезпечні, тому рятувальники вкотре закликають туристів не ризикувати своїм життям та здоров’ям та обов’язково слідкувати за штормовими попередженнями.

Нагадаємо, Митники з початку року виявили порушень на ₴4,2 мільярда

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Карпатах під час привалу вибухнуло багаття: загинули двоє туристів, ще чотирьох травмовано (відео) У Карпатах під час привалу вибухнуло багаття: загинули двоє туристів, ще чотирьох травмовано (відео)
Під час відпочинку в горах дві особи загинуло, ще чотири отримали травми. Серед туристів було також двоє маленьких дітей.
Вибух у горах Карпат: одна постраждала туристка отямилася (відео) Вибух у горах Карпат: одна постраждала туристка отямилася (відео)
Жінка більше не зможе бачити одним оком, також у неї дуже пошкоджена рука. Ще трьом травмованим дівчатам теж краще.
"Туристам треба буде ще відкопатися": у Карпатах значна сніголавинна небезпека (відео) "Туристам треба буде ще відкопатися": у Карпатах значна сніголавинна небезпека (відео)
Рятувальники попереджають, що в гірських районах можливі зсуви снігу на дороги.
Loading...
Load next