У Карпатах під час привалу вибухнуло багаття: загинули двоє туристів, ще чотирьох травмовано (відео)

У Карпатах під час привалу вибухнуло багаття: загинули двоє туристів, ще чотирьох травмовано (відео)
Під час відпочинку в горах дві особи загинуло, ще чотири отримали травми. Серед туристів було також двоє маленьких дітей.

Трагедія сталася пізно ввечері 15 вересня, близько 21:20 у долині гори Під-Берди поблизу села Вороненко, що в Івано-Франківській області. Група з 12 туристів, серед них було двоє дітей, розпалювалася багаття, коли стався вибух "невстановленого походження". Внаслідок вибуху загинули дві людини, троє травмовано та одна особа отримала контузію, повідомляє пресслужба ДСНС.

На місці вибуху загинули двоє чоловіків - віком 29 і 36 років. Рятувальники протягом усієї ночі звозили потерпілих з полонини до карет швидкої допомоги. Тяжко травмованих довелось нести на руках, оскільки один з туристів отримав важкі травми, його довелося переносити на ношах.

15 вересня о 21:20  до Служби порятунку, поступило повідомлення про те, що група туристів під час привалу на полонині "Під Берди" поблизу села Вороненка Надвірнянського району, розвели багаття під час чого відбувся вибух, внаслідок чого декілька туристів отримали травми різного характеру, - йдеться у повідомленні ДСНС.

Постраждалі туристи зізнались, що не знають чому трапився вибух, оскільки біля розпаленого багаття вони спокійно сиділи протягом декількох годин, а потім назбирали у лісі хмизу і підкидали його у вогонь.

Відомо, що для надання допомоги постраждалим було залучено рятувальників ДСНС України в Івано-Франківській та Закарпатській областях. Окрім цього, для пошуку і транспортування постраждалих від ДСНС залучалося 30 фахівців і 6 одиниць техніки.

Нагадаємо, що учора, 15 вересня, у Дніпрі вибухнув автомобіль в якому перебували чоловік та жінка, в яких могли бути романтичні стосунки. Так, внаслідок вибуху загинули дві людини – речниця ДСНС Дніпропетровської області Дарина Гречищева та інструктор долікарської допомоги Олексій Кавлак.

Трагедія сталася на проспекті Богдана Хмельницького. Ударна хвиля була настільки потужною, що з шибок у вікнах сусіднього будинку повилітало скло. Правоохоронці розслідують трагедію за статтею про терористичний акт.

Читайте також
"Святкували медовий місяць": деталі вибуху снаряду у вогнищі у Карпатах (відео) "Святкували медовий місяць": деталі вибуху снаряду у вогнищі у Карпатах (відео)
Ймовірною причиною трагедії стала не здетонована авіабомба часів Першої світової війни.
Вибух у горах Карпат: одна постраждала туристка отямилася (відео) Вибух у горах Карпат: одна постраждала туристка отямилася (відео)
Жінка більше не зможе бачити одним оком, також у неї дуже пошкоджена рука. Ще трьом травмованим дівчатам теж краще.
Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео) Вибух у горах Карпат: причиною загибелі туристів міг стати снаряд часів Першої світової (відео)
Повідомлення про вибух у горах в Карпатах до поліції надійшло від мешканки Івано-Франківщини, яка розповіла, що її чоловік став свідком події. Виявилось, що загалом серед постраждалих було 12 людей, серед яких двоє дітей віком 2 та 5 років - діти під час вибуху не постраждали.
Loading...
Load next