У НАТО заявили, що втрати росії у війні проти України перевищили 350 тисяч

У НАТО заявили, що втрати росії у війні проти України перевищили 350 тисяч

З початку повномасштабного вторгнення в Україну російські окупанти втратили 350 тисяч своїх солдатів убитими та пораненими.

Про це повідомив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, передає DW.

Він зазначив, що кількість убитих і поранених російських солдатів ґрунтується на даних західних розвідувальних служб. При цьому він не уточнив окремої кількості вбитих військових РФ.

За словами Столтенберга, втрати окупантів в Україні останнім часом значно зросли. Країна-агресор сплачує дуже високу ціну за незначні успіхи у вигляді контролю над окремою територією.

Генсек нагадав, що українські Сили оборони також затопили значну частину Чорноморського флоту РФ. А в повітрі українцям вдалося збити важливі та дорогі літаки далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50.

Нагадаємо, ПРООН та Хорватія обстежили на безпечність 17 квадратних кілометрів деокупованої Харківщини

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
Loading...
Load next