На Рівненщині чоловік переробляв старі пістолети на нові і незаконно продавав їх

На Рівненщині чоловік переробляв старі пістолети на нові і незаконно продавав їх

На Тернопільщині підволочиські поліцейські викрили жителя Рівненщини у незаконному збуті вогнепальної зброї.

Про це повідомляє поліція Тернопільщини.

Чоловік переробляв пістолети під вогнепальну зброю та продавав. Також під час санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта поліцейські виявили підакцизну продукцію.

Під час заходів з припинення незаконного обігу зброї співробітники відділення поліції №5 м. Підволочиськ виявили факт збуту переробленого пістолета. Було встановлено, що до злочину причетний житель Рівненської області. Вилучений речовий доказ було направлено на експертизу. Відповідно до її висновків, це гладкоствольна вогнепальна зброя виготовлена шляхом переробки із стартового пістолета.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта поліцейські виявили ще 2 пістолета з ознаками переробки, майже 50 саморобних набоїв, дві банки пороху по 200 грамів та знаряддя для виготовлення вогнепальної зброї.

Окрім цього, у помешканні чоловіка знайшли майже 420 літрів спирту та 1900 пачок сигарет без марок акцизного податку. Усі речові докази вилучено та направлено на експертизу.

Поліцейські встановлюють походження підакцизної продукції та зброї.

Слідчі оголосили підозру жителю Рівненщини за частиною 1 статті 263 ( незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Теребовлянська місцева прокуратура.

Нагадаємо, Ексглава Мінфіну США збирає інвесторів для купівлі TikTok

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Одесі 40-річний офіцер-прикордонник застрелився у власному кабінеті В Одесі 40-річний офіцер-прикордонник застрелився у власному кабінеті
У своєму власному службовому кабінеті в авіазагоні в Одесі з табельної зброї застрелився прикордонник. Причини та обставини смерті наразі встановлюються.
Поблизу Києва невідомий обстріляв автівку з родиною: чоловік отримав поранення (відео) Поблизу Києва невідомий обстріляв автівку з родиною: чоловік отримав поранення (відео)
Невідомий чоловік у зеленому камуфляжі розстріляв автомобіль з родиною в Софіївській Борщагівці, поранивши у ногу водія.
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Loading...
Load next