Загрожує до 7 років позбавлення волі: у нічному ресторані Вінниці бійка переросла в стрілянину (фото, відео)

Загрожує до 7 років позбавлення волі: у нічному ресторані Вінниці бійка переросла в стрілянину (фото, відео)
Під час стрілянини двоє людей травмовано.

Сьогодні, 22 січня, вночі в одному з нічних розважальних закладів Вінниці між двома компаніями виникла бійка, яка переросла в стрілянину. Про це повідомляє пресслужба поліції Вінниччини. 

Зазначається, що під час стрілянини двоє людей травмовано. Озброєний чоловік і двоє його приятелів зачинились у вбиральні. Для їх затримання була введена в дію поліцейська операція "Грім" із залученням бійців спецпідрозділу КОРД.  

Фото: Національна поліція у Вінницькій області

Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 3.30 год. За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенка, зловмисників затримали спецпризначенці КОРДу. У одного з них вилучили вогнепальну зброю, — йдеться в повідомленні.

Фото: Національна поліція у Вінницькій області

Наразі зловмисники затримані у процесуальному порядку. Обставини злочину встановлюють оперативники та слідчі.  Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК  (хуліганство). Затриманим загрожує до 7 років позбавлення волі. 

Фото: Національна поліція у Вінницькій області

Нагадаємо, раніше у Буковелі компанія туристів влаштувала стрілянину та погрожувала іншим.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Норвегії чоловік відкрив стрілянину з лука: загинуло 5 людей (фото) У Норвегії чоловік відкрив стрілянину з лука: загинуло 5 людей (фото)
У поліції розповіли, що чоловік відкрив стрілянину з лука просто по інших громадянах. Через його дії поранення отримали люди.
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
"Прошу вибачення, вбивати не хотіла": дівчину, яка стріляла з арбалета у полтавській школі відправили у СІЗО (відео) "Прошу вибачення, вбивати не хотіла": дівчину, яка стріляла з арбалета у полтавській школі відправили у СІЗО (відео)
Під час засідання суду 19-річна нападниця запевнила, що не мала на меті вбивати педагогів та не хотіла завдати моральних страждань учням, які стали свідками її дій.
Loading...
Load next