На ТОТ Запорізької області загарбники шукають "партизанів"

На ТОТ Запорізької області загарбники шукають "партизанів"

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області загарбники збільшили кількість блокпостів та шукають “партизанів”.

Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

На ТОТ окупанти знову збільшили кількість блокпостів - шукають українське підпілля. Під виглядом контртерористичних заходів росіяни збільшили кількість перевірок: зупиняють на вулиці і наказують надати документи; приходять до помешкань і вимагають пред’явити не тільки аусвайси, а і документи на право власності; обшукують дачні кооперативи та будинки у селах, - написав Федоров.

За його інформацією, підставою для перевірок, за версією самих загарбників, є терористичний акт у Москві. Проте, самі жителі ТОТ впевнені, що перевірки мають на меті не виявлення терористів, а залякування місцевих та пошук майна, яке ще можна привласнити.

Нагадаємо, Окупанти у Криму переміщують артилерійські склади через удари ЗСУ - Атеш

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
Loading...
Load next