На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)

На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.

Під обстріл бойовиків на Луганщині потрапила оперативно-слідча група СБУ. Співробітників спецслужби "накрило вогнем" під час роботи в Трьохізбенці.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Офіцери СБУ збирали там докази, що підтверджують провину найманців в обстрілах мирних населених пунктів.

Російські найманці стріляли із заборонених мінськими угодами великокаліберних мінометів. На щастя, всі працівники СБУ залишилися в живих.

Наразі СБУ продовжує збирати докази щодо обстрілу українських позицій, який стався 8 вересня. Окупанти обстріляли район тубдиспансеру в Трьохізбенці. Вони також використовували заборонене великокаліберне озброєння.

Тоді ж зазнали поранень 6 українських військовослужбовців. Артилерія бойовиків летіла і в будинки місцевих жителів.

Луганська обласна прокуратура проводить досудове розслідування щодо терористичного акту, який заподіяв тяжкі наслідки.

Зазначимо, що зранку 8 вересня окупанти відкрили вогонь у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". У результаті 2 українських військових отримали осколкові поранення.

 9 вересня бойовики стали гатити з важкого озброєння у сторону станції "Скотувата" Донецької залізниці. Пасажирів й працівників евакуювали.

Читайте також
Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео) Проросійські бойовики обстріляли Щастя на Донбасі: поранили голову місцевої ВЦА (відео)
Внаслідок обстрілу був поранений керівник відомства Олександр Дунець. Йому вже зробили операцію - стан здоров'я чоловіка задовільний та він вже на робочому місці.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео) Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео)
Батько 18-річного студента, який застрелив шістьох людей у Пермському державному університеті РФ, виявився військовим найманцем - він брав участь у російській агресії на Донбасі.
Loading...
Load next