У Польщі під час навчань загинув спецпризначенець

У Польщі під час навчань загинув спецпризначенець

Під час гірських навчань в районі гори Нижні Риси у Польщі загинув боєць загону спецпризначення.

Про це повідомляє Оперативне командування Збройних сил Польщі.

У повідомленні військових йдеться, що нещасний випадок стався сьогодні до полудня внаслідок сходження лавини.

Попри зусилля рятувальників та колег врятувати військовослужбовця не вдалося, – зазначили в Оперативному командуванні Збройних сил.

Жодної інформації про вік, досвід чи приналежність військовослужбовця до певного підрозділу не надають. Згідно з повідомленням, сім'я загиблого отримала психологічну допомогу та підтримку від військових.

Нагадаємо, На кордоні з Білоруссю зводять додаткові укріплення

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі внаслідок аварії загинули троє українців: авто розірвало на частини (фото) У Польщі внаслідок аварії загинули троє українців: авто розірвало на частини (фото)
Водій, який був за кермом автомобіля "BMW", яким подорожували українці, втратив контроль над транспортом і влетів в електричний стовп. Внаслідок аварії автівку розрізало навпіл.
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
Смерть українки в хостелі у Польщі: прокуратура розглядає три версії загибелі Смерть українки в хостелі у Польщі: прокуратура розглядає три версії загибелі
Наразі прокуратура очікує на результати розтину тіла померлої українки, після цього правоохоронці визначатимуть, що робити далі.
Loading...
Load next