Начальник Рівненського ТЦК Ярмошевич після скандальних відео у мережі перевівся до "однієї з бойових частин" ЗСУ

Начальник Рівненського ТЦК Ярмошевич після скандальних відео у мережі перевівся до "однієї з бойових частин" ЗСУ

Начальник одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області Олександр Ярмошевич після скандалу в соціальних мережах написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин.

Про це заявили в оперативному командуванні “Захід”.

Нагадаємо, кілька днів тому в мережі з’явилося відео, на якому начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич на робочому місці цілується з кількома колегами-жінками.

В ОК “Захід” заявили, що “не мають претензій щодо виконання офіцером поставлених задач у межах покладених на нього службових обовʼязків”.

Проте відзначаємо, що особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці. Беручи до уваги суспільний резонанс від публікації матеріалів, зазначений офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин. Наказ про його призначення до нового місця служби підписаний відповідним керівництвом, – заявили в ОК.

Зазначається також, що обставини встановлення записуючих пристроїв в службовому приміщенні “зʼясовуються в межах діяльності відповідних органів”.

Також зазначаємо, що витік відеоматеріалів був вкинутий та поширений на загал через ресурси та за прямого супроводження «лідерів» суспільної думки ворогів. Відтак звертаємо увагу громадян на необхідність дотримання інформаційної гігієни та більш ретельної перевірки першоджерел, – резюмували в ОК.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби зафіксовано 49 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next