РФ у березні застосувала проти України понад 400 ракет, 600 "Шахедів" й три тисячі КАБів

РФ у березні застосувала проти України понад 400 ракет, 600 "Шахедів" й три тисячі КАБів

У березні російські загарбники застосували проти України понад 400 ракет різних типів, більш як 600 дронів Shahed і понад 3 тисячі керованих авіабомб.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

За словами глави держави, «тільки за цей березень російські терористи застосували проти України понад 400 ракет різних типів, понад 600 «Шахедів» і понад 3 тисячі керованих авіабомб».

Різні міста і села України потерпають від цього терору, і особливо жорстоко Росія бʼє по прифронтових територіях та прикордонних громадах, - наголосив Зеленський.

Як підкреслив Президент, більш ніж мільйонний Харків зазнає ударів ракет і дронів з першого дня повномасштабної війни.

Тепер російські терористи застосовують ще й авіабомби проти Харкова. Це щоденні знущання і біль, щоденні втрати у місті. Зруйнована критична інфраструктура, щодня руйнування звичайних житлових будинків, - наголосив Зеленський.

На його переконання, усього цього не буде, коли Україна отримає надійні системи ППО, які можуть врятувати життя людей та повернути безпеку нашим містам.

«Петріоти» в руках українців довели, що всі форми російського терору можуть програти. І це потрібно - потрібно для нашого Харкова та всіх інших міст і громад, чиє життя зараз під російськими ударами, - додав Зеленський.

Нагадаємо, Росія не зможе захопити Київ – Блінкен

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next