На Закарпатті палій сміття опинився у реанімації

На Закарпатті палій сміття опинився у реанімації

На Тячівщині, що у Закарпатській області, під час спалювання сміття травмувалось двоє людей. Один з них наразі перебуває у реанімації.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

Як розповідають рятувальники, на Тячівщині під час спалювання сміття травмувалось двоє людей.

Двоє працівників спалювали сміття на дворі, однак ледь не спалили себе.  9 квітня,  пообіді рятувальники Тячівщини вирушили на виклик через загорання на відкритій території приватного підприємства, що у селищі Тересва. З’ясувалось, двоє працівників спалювали сміття на дворі, внаслідок чого отримали опіки.  Ще до прибуття працівників ДСНС, робітників завезли до лікарні.

Першими за вказаною адресою прибула місцева пожежна команда, а за хвилину до неї доєднались професійні вогнеборці Тячева. 20 хвилин знадобилось надзвичайникам, щоб ліквідувати пожежу на площі 20 кв.м, – додають у повідомленні. 

Нагадаємо, Зеленська відвідала на Рівненщині госпіталь, де проходять реабілітацію військові

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві в будівлі Інституту автоматики загорілося кілька поверхів (фото) У Києві в будівлі Інституту автоматики загорілося кілька поверхів (фото)
Під час гасіння пожежі в адміністративній будівлі у Шевченківському районі евакуювали 14 осіб.
У Запоріжжі маршрутка врізалась в машину ДСНС, яка поспішала на виклик (фото) У Запоріжжі маршрутка врізалась в машину ДСНС, яка поспішала на виклик (фото)
На пожежу, до якої їхали рятувальники, довелося відправити інший підрозділ ДСНС
Loading...
Load next