Четверо поляків на квадроциклах незаконно перетнули кордон з Україною

Четверо поляків на квадроциклах незаконно перетнули кордон з Україною

Інспектори прикордонної служби Мукачівського загону “Бодалово” затримали чотирьох поляків, які поза пунктами пропуску трьома квадроциклами і мотоциклом перетнули кордон Угорщини з Україною.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Порушників виявили за допомогою біспектральної камери. Чоловіків затримала група реагування, ними виявились громадяни Польщі. Іноземці пояснили, що є членами спільноти, яка займається екстремальним прокатом кросових мотоциклів та квадроциклів.

У квітні у Польщі стартувала акція під назвою “2222 км”, учасники якої зобов’язані проїхати від Кракова до Стамбула, долаючи щодоби близько 300 км здебільшого бездоріжжям. Через проблеми зі зв’язком іноземці заблукали, втратили орієнтування на місцевості і опинилися на території України.

На громадян Польщі прикордонники склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України). Справи скеровані до суду.

Згодом, в порядку реадмісії, іноземців повернуть в Угорщину.

Нагадаємо, Українська енергосистема втратила значний обсяг генерації - Галущенко

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина
Віцепрезидент Польщі заявив, що, ймовірно, дамбу на кордоні з Білоруссю доведеться зміцнювати, продовживши її до кордону з Україною.
Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею
Мігранти з країн Близького Сходу вже кілька місяців намагаються потрапити до Польщі зі сторони Білорусі.
На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину
На пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.
Loading...
Load next