На Рівненщині затримано осіб, які доставляли наркотики в тюрму

На Рівненщині затримано осіб, які доставляли наркотики в тюрму

За процесуального керівництва Рівненської обласної та Вараської окружної прокуратур 2 особам повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та пересиланні наркотичних засобів до місць позбавлення волі.

Про це повідомляє прокуратура Рівненщини.

В ході слідства встановлено, що злочинну схему налагодив один із засуджених, який відбуває покарання у виправній колонії у Вараському районі. Також у нього був спільник на волі – волинянин, який пересилав заборонені речовини, а саме бупренорфін та метадон, у посилках, нібито, з продуктами.

У фігурантів провадження проведено санкціоновані обшуки, у ході яких виявлено та вилучено наркотичні засоби, мобільні телефони, банківські картки та чорнові записи, які свідчать про їх причетність до вказаних злочинів.

Чоловіки перебувають в місцях попереднього ув’язнення.

Досудове розслідування здійснює СВ ВП № 1 (смт. Володимирець) Вараського РВП ГУНП в Рівненській області, за оперативного супроводу УБН в Рівненській області ДБН НПУ.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років, з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, У Сербії під час навчань військовий отримав важке поранення

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next