Прямо у будівлі суду: у Харківській області затримали поліцейського, який торгував наркотиками у слідчому ізоляторі

Прямо у будівлі суду: у Харківській області затримали поліцейського, який торгував наркотиками у слідчому ізоляторі
Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Працівникам ДБР вдалося затримати поліцейського Чугуївського райуправління у Харківській області, який збував затриманим наркотики прямо у приміщеннях суду та слідчого ізолятора. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Поліцейський входив до складу конвою, що переміщував арештованих із Харківського слідчого ізолятора до суду. Як встановили оперативники ДБР, правоохоронець примудрявся передавати наркотичні речовини затриманим навіть у приміщенні суду, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що він також контролював, аби його «клієнтів» не оглядали під час повернення до слідчого ізолятора.

Гроші за такі послуги поліцейський отримував безпосередньо під час продажу або згодом від родичів заарештованих. ДБР затримало поліцейського 13 грудня 2021 року під час чергового збуту партії наркотичних речовин у приміщенні СІЗО. Вирішується питання щодо повідомлення поліцейському про підозру у збуті наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України), — зазначає пресслужба. 

Варто додати, що санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна. Наразі розглядаються канали надходження до поліцейського наркотичних речовин.

Зауважимо, що процесуальне керівництво здійснює Харківська обласна прокуратура, оперативний супровід — ДБР.

Нагадаємо, раніше у Києві викрили онлайн-наркомагазин.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Водій, який збив двох дітей на переході в Харкові не вносив застави та перебуває в ізоляторі Водій, який збив двох дітей на переході в Харкові не вносив застави та перебуває в ізоляторі
Речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко заявив, що прокуратура вимагатиме в апеляції збільшення застави для підозрюваного у ДТП на проспекті Науки в Харкові.
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото) На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото)
У Миколаєві неповнолітні хлопці задовольняли сексуальні потреби дорослих чоловіків за 500 гривень, за інтимні послуги "звідник" отримував 2000 гривень з кожного клієнта.
Loading...
Load next