Болгарські митники вилучили 403 кілограми героїну у вантажівці

Болгарські митники вилучили 403 кілограми героїну у вантажівці

Болгарські митники вилучили 403 кілограми героїну, знайденого у вантажівці з турецькою реєстрацією, що прямувала з Ірану до Західної Європи.

Про це повідомляє AP.

Вантажівка була конфіскована в пункті пропуску "Капітан Андрєєво" на турецькому кордоні.

Героїн у 618 пакунках був захований всередині офіційно задекларованих 156 спальних матраців, що перевозилися у вантажівці.

Посадовці оцінили партію наркотиків у 8,5 мільйонів євро.

За даними правоохоронців, наркотики, ймовірно, походили з Ірану і призначалися для розповсюдження в деяких з 27 країн Європейського Союзу.

 Турецький водій вантажівки був затриманий, йому загрожує до 20 років ув'язнення, якщо його визнають винним у контрабанді наркотиків.

Нагадаємо, Лавров назвав Швейцарію "відверто ворожою" до рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео) Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео)
Затриманий у столиці 55-річний іноземець виявився розшукуваним Інтерполом наркобароном Евеліном Баневим-Брендо. В Італії та Румунії йому загрожує покарання у вигляді 20 і 10,5 років за ґратами за незаконний обіг наркотиків.
На Вінниччині затримали наркоторговця, якого вистежували кілька місяців (відео) На Вінниччині затримали наркоторговця, якого вистежували кілька місяців (відео)
Чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.
Loading...
Load next