На Рівненщині 6-річна дівчинка потрапила під колеса авто

На Рівненщині 6-річна дівчинка потрапила під колеса авто

На Рівненщині автомобіль збив шестирічну дівчинку. Вона на той момент вийшла зі шкільного автобуса і переходила дорогу позаду транспорту.

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

У п'ятницю, 19 квітня, близько 12 години, у селі Кідри 37-річна місцева жителька, водійка автомобіля "ZAZ-Daewoo", наїхала на шестирічну пішохідку. На той момент дівчинка вийшла зі шкільного автобуса та раптово почала переходити проїзну частину позаду транспорту.

Дівчинку із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку та переломом стегна госпіталізували до лікарні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом аварії. Як розповідають правоохоронці, водійка легковика за результатами огляду на стан сп’яніння була твереза.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення ПДР, що спричинило травми середньої тяжкості. Санкція статті передбачає:

  • штрафом від 51 тисячі до 85 тисяч гривень;
  • виправні роботи на строк до двох років;
  • арешт на строк до шести місяців;
  • обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, Палата представників США підтримала законопроєкт допомоги Ізраїлю

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото) Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото)
Автомобіль з українцями на італійських номерах зламався близько 5:15 ранку і зупинився в третій смузі руху. Однак, громадянин Австрії не встиг вчасно загальмувати та спричинив смертельну ДТП в якій загинула 6-річна дитина.
Loading...
Load next