Делегація Кенії відвідала Одещину

Делегація Кенії відвідала Одещину

В Одеську область здійснила візит делегація Республіки Кенія, де обговорила роботу зернового коридору та розвиток українського АПК.

Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Робота українського зернового коридору, посівна кампанія, меліорація та розвиток українського АПК - основні теми зустрічі з делегацією з Республіки Кенія у супроводі представників британської організації Zink Network, - написав очільник області.

Він зазначив, що мета візиту кенійців – це зміцнення партнерських відносин та висловлення підтримки Україні від Кенії та інших африканських країн, які сьогодні гостро відчувають усі наслідки війни через нестачу продовольства.

Кіпер подякував за підтримку кенійському народу та сміливість делегатів, «які не побоялися завітати напередодні до Одещини, попри постійні атаки ворога»

Нагадаємо, Палата представників США підтримала законопроєкт допомоги Ізраїлю

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото) Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото)
Учора, 14 травня, близько 16 години зникла 4-річна дитина Аміна Витичак. Поліція разом із родичами шукала дитину усю ніч, однак врятовану дівчинку можуть забрати у батьків разом і з ще двома дітьми.
Loading...
Load next