На Косівщині під колеса мікроавтобуса потрапила 12-річна дівчинка

На Косівщині під колеса мікроавтобуса потрапила 12-річна дівчинка

У селі Яворів Косівського району керманич мікроавтобуса "Mercedes-Benz Sprinter" наїхав на дівчинку-пішохода, яка раптово вибігла на дорогу з-за маршрутки.

Про це повідомила поліція Івано-Франківської області.

29 квітня близько 19:40 косівські правоохоронці отримали повідомлення про ДТП з травмованою дівчинкою. Йшлося про аварію у селі Яворів, Косівського району.

Як розповіли у поліції, місцевий 40-річний керманич мікроавтобуса "Mercedes-Benz Sprinter" наїхав на дівчинку-пішохода, яка раптово вибігла на дорогу з-за маршрутного автобуса, що висаджував пасажирів. У підсумку дитина потрапила до лікарні. А водія перевірили на вживання алкоголю. Водій виявився тверезим.

Слідчі розпочали розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. А поліція Прикарпаття укотре звернулася до батьків із проханням нагадати дітям про необхідність дотримання Правил дорожнього руху.

Адже від початку року на території області зареєстровано 57 дорожньо-транспортних пригод за участю неповнолітніх. У цих ДТП 1 дитина загинула та 69 – отримали травми. 

Нагадаємо, Внаслідок обстрілу Харкова загинув працівник Укрзалізниці

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото) ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото)
Через аварію одна смуга руху на автомагістралі A4 упродовж кількох годин була перекрита.
У Польщі мікроавтобус потрапив у ДТП, загинули два українці У Польщі мікроавтобус потрапив у ДТП, загинули два українці
Медики підтвердили смерть двох українців — 25-річної жінки та 24-річного чоловіка.
Loading...
Load next