На Київщині чоловік зґвалтував 14-річну дівчину

На Київщині чоловік зґвалтував 14-річну дівчину

Чоловікові, який зґвалтував 14-річну дівчину, повідомлено про підозру – йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області

До поліції звернулася жителька передмістя столиці та повідомила, що невідомий чоловік зґвалтував її неповнолітню доньку.

Поліціянти встановили, що 18-річний мешканець Кіровоградської області познайомився з дівчиною в кафе. Згодом вони вирішили поїхати до його знайомого у передмістя, де фігурант і зґвалтував потерпілу.

Правоохоронці Бучанського управління поліції Київщини провели обшук у квартирі 19-річного мешканця села Софіївська Борщагівка і за місцем проживання зловмисника на Кіровоградщині та вилучили речові докази.

За фактом зґвалтування неповнолітньої особи, за процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури, слідчі оголосили фігуранту про підозру (ч. 3 ст. 152 ККУ). Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Виправдовував тимчасову окупацію Донецька та Луганська: експослушник УПЦ (МП) отримав підозру

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
На Київщині чоловік збив літню жінку: вона переходила дорогу на червоне світло (фото) На Київщині чоловік збив літню жінку: вона переходила дорогу на червоне світло (фото)
Поліція Вишгородщини встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю літньої жінки. 
Loading...
Load next