За квітень російські терористи застосували понад 300 ракет різних типів проти України

За квітень російські терористи застосували понад 300 ракет різних типів проти України

Лише за один цей квітень російські терористи застосували понад 300 ракет різних типів, майже 300 «шахедів» і більше ніж 3200 керованих авіабомб проти України.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Наші міста і громади від Сумщини до Одещини, Дніпровщина, Харківщина, Донеччина, Миколаїв, Херсон щодня й щоночі страждають від цього свідомого та підлого терору. Тисячі життів наших людей були врятовані завдяки допомозі лідерів та країн, які вже підтримали наш повітряний щит і які вже дієво тиснуть санкціями проти російської воєнної машини, ‒ заявив Президент.

Також він додав,що багато життів, на жаль, забрані цими ударами. І лише силою можна зупинити цей терор. Силою нашого народу, силою єдності світу, силою тиску на Росію, силою систем ППО, які надаються Україні, силою наших воїнів, які утримують лінію фронту.

Усі, хто працює заради сили захисту від Росії, є справжніми рятівниками життя, ‒ додав Зеленський.

Нагадаємо, З ТОТ Херсонщини повернули підлітка з родиною

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next