У Києві чоловік виліз на поліційну автівку та вдарив правоохоронця — прокуратура

У Києві чоловік виліз на поліційну автівку та вдарив правоохоронця — прокуратура

У Києві чоловік заліз на капот службового авто та вдарив працівника поліції, коли правоохоронці намагалися його затримати.

Про це повідомила Київська міська прокуратура.

За даними слідства, близько 5-ї години ранку, під час дії у столиці комендантської години, чоловік намагався потрапити до одного з готелів у Подільському районі. Він поводив себе агресивно, тож працівники готелю натиснули тривожну кнопку виклику поліції. 

Надалі чоловік проявляв агресію вже до правоохоронців — розмахував руками та нецензурно висловлювався. Також він заліз на капот службового автомобіля поліції, пошкодивши його, а після цього завдав удару в обличчя поліціянтові, внаслідок чого той впав.  

Слідчі оголосили 40-річному чоловіку підозру в умисному заподіянні працівнику поліції тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України). Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, На Закарпатті вантажівка прорвала державний кордон

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві чоловік погрожував підірвати будівлю: поліція провела спецоперацію (відео) У Києві чоловік погрожував підірвати будівлю: поліція провела спецоперацію (відео)
Погрожувати чоловік почав через те, що у нього відібрали автомобіль за керування у нетверезому вигляді.
У Києві на святковому параді чоловік намагався себе спалити (відео) У Києві на святковому параді чоловік намагався себе спалити (відео)
Чоловік облив себе сумішшю і підпалив. На щастя, перехожі не пройшли повз і почали швидко гасити вогонь.
У Києві 30-річна жінка разом зі спільницею змушували дітей зніматися в порно (фото) У Києві 30-річна жінка разом зі спільницею змушували дітей зніматися в порно (фото)
Жінка діяла спільно із своєю неповнолітньою знайомою.
Loading...
Load next