У Києві чоловік вилаяв жінку з немовлям. Йому оголосили підозру

У Києві чоловік вилаяв жінку з немовлям. Йому оголосили підозру

У Києві на Куренівці чоловік обматюкав 24-річну жінку з немовлям через те, що дитячий візочок начебто перегородив йому вихід з маршрутки. Відео інциденту зафільмував інший пасажир і виклав у соцмережі. На публікацію відреагували поліцейські.

Про це повідомили у поліції Києва.

Минулими вихідними у соціальних мережах та багатьох телеграм-каналах була оприлюднена ситуація, яка трапилась у столичній маршрутці. На відео зафіксовано як чоловік, ймовірно, у нетверезому стані, провокує конфлікт з жінкою з немовлям. За фактом публікації співробітники Подільського управління поліції одразу розпочали перевірку та в той же день встановили усіх учасників інциденту, — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці довідалися, що 24-річна жінка увійшла через задні двері до мікроавтобуса із дитячим візочком та оскільки всі місця були зайняті, встала біля дверей. Чоловік, який виходив з маршрутки разом з матір'ю обурився, що пасажирка перегородила йому вихід, почав висловлюватись нецензурною лайкою. Окрім того, він навмисно заблокував матері з дитиною на вихід з маршрутки.

Оперативники розшукали 33-річного чоловіка.

Зловмисником виявився місцевий мешканець, який неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності. Чоловік свою провину визнав, — розповіли столичні поліцейські.

Чоловікові оголосили підозру за статтею ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України — це грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства.

Санкція статті передбачає штраф або обмеження волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби відбулось 57 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Банковій невідомий намагався спалити себе (фото) На Банковій невідомий намагався спалити себе (фото)
Поліцейські та бійці Муніципальної варти завадили чоловікові скоїти суїцид. Причини такого вчинку наразі невідомі.
У Києві чоловік погрожував підірвати будівлю: поліція провела спецоперацію (відео) У Києві чоловік погрожував підірвати будівлю: поліція провела спецоперацію (відео)
Погрожувати чоловік почав через те, що у нього відібрали автомобіль за керування у нетверезому вигляді.
Loading...
Load next