В Італії пообіцяли посилити боротьбу з експлуатацією трудових мігрантів

В Італії пообіцяли посилити боротьбу з експлуатацією трудових мігрантів

Міністерка праці Італії Марина Кальдероне в суботу оголосила про нові заходи з боротьби з експлуатацією трудових мігрантів в країні.

Про це повідомляє Politico.

Ми збільшили кількість трудових інспекторів і протягом року зможемо подвоїти кількість перевірок у порівнянні з тими, що проводилися в останні роки, – заявила Кальдероне в ефірі італійського телеканалу TgCom24.

Цей крок був зроблений після смерті громадянина Індії Сатнама Сінгха, працівника ферми, якого, як стверджується, роботодавець залишив на дорозі в сільській місцевості Латина, недалеко від Риму, після того, як йому відірвало руку в результаті нещасного випадку на виробництві. Ця новина була широко засуджена політиками та профспілками.

Міністр сільського господарства Франческо Лоллобриджида заявив, що це "трагедія, яка не повинна залишати нас байдужими і на яку необхідно пролити повне світло". Уряд прем'єр-міністерки Італії Джорджії Мелоні "знаходиться на передовій ... у боротьбі з усіма формами трудової експлуатації", додав він.

Щонайменше кожен четвертий працівник сільського господарства в Європі є мігрантом. Очолювана мафією експлуатація нелегальних мігрантів поширена в Італії, де вона називається "капоралато".

Кальдероне сказала Tgcom24, що завдяки "розвідданим і перехресним посиланням на дані ми зможемо скласти карту того, що відбувається на полях, і зможемо втрутитися". Вона додала, що інтенсифікація "суцільних перевірок" буде спостерігатися з кожним днем.

Нагадаємо, Окупанти вивезли чергову групу із 43 дітей з ТОТ Бердянська

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Українського режисера затримали в Італії через позов Росії: що про це відомо Українського режисера затримали в Італії через позов Росії: що про це відомо
Росія вимагає екстрадиції Євгена Лавренчука через нібито скоєне 8 років тому в РФ кримінальне порушення.
Loading...
Load next