Зеленський: За тиждень росіяни скинули на Україну понад 800 керованих авіабомб

Зеленський: За тиждень росіяни скинули на Україну понад 800 керованих авіабомб

Президент України Володимир Зеленський заявив, що протягом останнього тижня російська окупаційна армія скинула на Україну понад 800 керованих авіабомб.

Про це він повідомив у соцмережі.

Лише за цей тиждень Росія застосувала проти України понад 800 керованих авіаційних бомб. Проти наших міст і громад, проти наших людей, проти всього, що забезпечує нормальність життя, - зазначив Зеленський.

Він вкотре наголосив на необхідності "сил і засобів, щоб знищувати носії цих бомб, зокрема російську бойову авіацію там, де вона є". 

Чіткі рішення, які допоможуть захистити наших людей. Завдання ударів на великі відстані й сучасна протиповітряна оборона – це основа для зупинення щоденного російського терору. Дякую всім партнерам, які це розуміють, - додав президент.

Нагадаємо, В Україні запустили серійне виробництво далекобійних ударних дронів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next