В річці Бистриця на Франківщині потонув підліток

В річці Бистриця на Франківщині потонув підліток

У неділю, 30 червня, на річці Бистриця Надвірнянська, у селі Вовчинець під час відпочинку втонув 14-річний хлопець.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області. 

Вчора, 30 червня, у другій половині дня, до рятувальників надійшло повідомлення про те, що під час відпочинку на водоймі зник з поля зору підліток. Трагічний випадок стався на річці Бистриця Надвірнянська, у селі Вовчинець, Івано-Франківської області. 

Через кілька годин проведення пошукових робіт на водоймі, водолази виявили тіло юнака 2010 року народження й передали його поліції. До проведення пошукових робіт від ДСНС залучали 30 рятувальників та 10 одиниць техніки.

Обстеження території проводилось з допомогою БПЛА. На місці події працювала психологиня Головного управління, котра надавала необхідну психологічну допомогу близьким та друзям загиблого юнака, – зазначають у дописі. 

Нагадаємо, У Києві не впроваджуватимуть графіки відключення водопостачання - КМДА

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Червонограді 17-річний водій не впорався з керуванням і зіткнувся з маршруткою (фото) В Червонограді 17-річний водій не впорався з керуванням і зіткнувся з маршруткою (фото)
Внаслідок ДТП постраждали сам водій та 41-річна пасажирка автобуса, місцева мешканка, отримали тілесні ушкодження.
У вбивстві 14-річного підлітка на Житомирщині підозрюють 15-річну дівчину (відео) У вбивстві 14-річного підлітка на Житомирщині підозрюють 15-річну дівчину (відео)
Житомирська поліція затримала 15-річну школярку, яку підозрюють у вбивстві хлопця. Дівчина зізналась у скоєному та визнала свою провину.
Loading...
Load next