Апеляційний суд залишив нардепа Тищенка під цілодобовим домашнім арештом

Апеляційний суд залишив нардепа Тищенка під цілодобовим домашнім арештом

Київський апеляційний суд залишив під цілодобовим домашнім арештом народного депутата України Миколу Тищенка, підозрюваного в незаконному позбавленні волі військовослужбовця в Дніпрі.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби суду.

3 липня 2024 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 25 червня 2024 року, якою задоволено клопотання прокурора і застосовано до підозрюваного Т. запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, за винятком необхідності отримання медичної допомоги та необхідності прямувати до зони укриття від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, за адресою, визначеною в ухвалі, строком до 23 серпня 2024 року, в межах строку досудового розслідування, з покладенням на підозрюваного Т. обов’язків, передбачених частиною 5 статті 194 Кримінального процесуального кодексу України, – інформують у суді.

Повідомляється, що за результатами апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 25 червня 2024 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту – без задоволення.

У повідомленні зазначається, що “громадянин Т. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України”.

Як відомо, 20 червня поточного року в Дніпрі група осіб за вказівкою Тищенка протиправно позбавила волі потерпілого – колишнього військовослужбовця ЗСУ. Його утримували протягом певного часу та завдавали тілесних ушкоджень. Слідство встановило, що це було зроблено за попередньою змовою групою осіб із застосуванням фізичної сили та спецзасобів.

Нагадаємо, Транзит продукції через угорський кордон за рік збільшився на 30%

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
Loading...
Load next