ЗЕЛЕНСЬКИЙ після візиту до США: Є рішення щодо нових Patriot та десятків інших систем ППО

ЗЕЛЕНСЬКИЙ після візиту до США: Є рішення щодо нових Patriot та десятків інших систем ППО

Президент Володимир Зеленський за підсумками візиту до США заявив, що Україна отримає додаткові комплекси Patriot та десятки інших систем ППО.

Про це він сказав у своєму зверненні.

Весь тиждень був насичений подіями, перемовинами. Зараз, після візиту у США, є рішення щодо нових Patriot та десятків інших систем ППО. Ми працюємо, щоб сила і кількість українських Patriot стали ще більшими. Я вдячний усім нашим партнерам, хто допомагає, - сказав він.

Президент також нагадав, що Україна цього тижня уклала три нові безпекові угоди — із Польщею, Люксембургом і Румунією, та анонсував ще три - з Чехією, Словенією та Ірландією.

Є три нові безпекові угоди для України. Польща, Люксембург, Румунія. І зараз команда працює над новими документами – будуть угоди із Чехією, Словенією та ухвалили рішення після зустрічі з прем’єром Ірландії теж готувати угоду, - підкреслив Зеленський.

Крім того, Президент нагадав про договір щодо України, Ukrainian Compact, який був схвалений на саміті НАТО у Вашингтоні.

Це все про зброю для наших воїнів, про роботу оборонних компаній в Україні та з Україною, про підтримку нашого відновлення – усе максимально конкретно та справді підтримує наш захист життя. Є нові оборонні пакети, - заявив глава Української держави.

Нагадаємо, Лікарі «Охматдиту» провели першу операцію дитині після російського удару по лікарні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next