У Кракові затримали трьох неповнолітніх, які напали на молодого українця і покалічили його

У Кракові затримали трьох неповнолітніх, які напали на молодого українця і покалічили його

Троє підлітків напали з мачете на 17-річного українця, який відпочивав над водоймою Закжувек у Кракові. У жертви — проломаний череп та втрачений палець. 

Про це повідомляє Польське радіо.

Поліція затримала трьох підлітків, які в Кракові напали з мачете на молодого українця. Сімнадцятирічного підлітка, на якого напали і важко поранили, госпіталізували. У нього зламаний череп, він теж втратив палець.

Зловмисники добре відомі поліції та пов’язані з групами футбольних хуліганів.

Напад стався над водосховищем Закжувек. До групи підлітків з України, котрі відпочивали над популярною водоймою, підійшло троє зловмисників. Один із них атакував 17-річного хлопця газовим балончиком, а потім мачете вдарив його по руці та голові. Молодий українець має зламаний череп, він втратив палець і надалі перебуває у лікарні. Поліція швидко встановила та затримала зловмисників. Ними виявилися підлітки у віці 15, 16 та 17 років. Наймолодший з них мав дозвіл з виховного центру для неповнолітніх. Натомість, як розповів Пьотр Шпєх із краківської поліції, 17-річний підліток утік із молодіжного виховного центру на терені Горлиць. Під час обшуку квартири, в якій перебував сімнадцятирічний, виявлено та вилучено предмет, яким, ймовірно, завдано ударів. Усім трьом висунуто обвинувачення.

Нагадаємо, У Великій Британії українські біженці ризикують залишитися безхатьками

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео) У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео)
Поліцейські приїхали на виклик у квартиру, де її власник почав стрілянину з рушниці. Внаслідок цього був поранений патрульний та цивільний.
Loading...
Load next