Зеленський на Волині провів зустріч із представниками бізнесу

Зеленський на Волині провів зустріч із представниками бізнесу

На Волині Президент Володимир Зеленський провів зустріч із виробниками в межах економічної платформи «Зроблено в Україні», під час якої заявив, що ситуація в енергетиці не буде простою, але уряд робить усе можливе для її поліпшення.

Про це повідомляють на сайті глави Української держави.

Хочу подякувати за робочі місця, за те, що ви в Україні, за те, що ви підтримуєте українську економіку, що є справжніми платниками податків. Це дуже важливо для держави, щоб вона жила й розвивалась, – сказав Зеленський на зустрічі з волинськими виробниками.

Окрему увагу під час зустрічі приділили енергетичним та безпековим питанням у регіоні. Президент зауважив, що поки триває війна, ситуація в енергетиці не буде простою, але уряд робить усе можливе для її поліпшення.

Він також наголосив, що ворог намагається посіяти паніку в прикордонних областях, і закликав довіряти лише українським офіційним джерелам інформації.

Перша віцепремʼєр-міністерка – міністерка економіки Юлія Свириденко розповіла, що цього року в межах платформи «Зроблено в Україні» підприємці Волині зможуть отримати 1,6 млрд грн. Ідеться про гранти, кредитні програми, компенсації за вітчизняну сільгосптехніку та понад 20 млн грн субвенції на придбання шкільних автобусів, які виробляють у регіоні.

Нині підтримувати вітчизняного виробника – питання нашої безпеки, не лише економічної. Адже до 40% від купівлі українських товарів повертається назад українцям у вигляді зарплат, податків і зборів. І саме завдяки бізнесу ми маємо ресурс підтримувати наш сектор безпеки та оборони, – зазначила Свириденко.

Нагадаємо, Зеленський підписав дві важливі для ЗСУ угоди майже на 5 мільярдів - Умєров

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку На Волині поліцейські побили чоловіка, який повідомив про крадіжку
Луцьких правоохоронців, яких підозрюють у зловживанні службових повноважень і незаконному затриманні громадянина, відсторонили від посад.
Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом
Державний секретар США Ентоні Блінкен в травні може відвідати Україну. Наразі тривають переговори та узгодження щодо візиту американського посадовця.
У Варшаві підтвердили візит: 3 травня Зеленський відвідає Польщу У Варшаві підтвердили візит: 3 травня Зеленський відвідає Польщу
Президент України, 3 травня візьме участь у святкуванні 230-річчя прийняття першої конституції Польщі та проведе переговори з польським президентом Анджеєм Дудою.
Loading...
Load next