Суд виправдав хмельничанина, який напав із ножем на представників ТЦК

Суд виправдав хмельничанина, який напав із ножем на представників ТЦК

У Хмельницькому суд виправдав чоловіка, який напав із ножем на співробітників ТЦК. Він пояснив свій вчинок тим, що вважав їх грабіжниками.

Про справу йдеться у судовому реєстрі. 

Відомо, що інцидент стався ще 9 травня 2024 року о 9:00 на вул. Кармелюка в Хмельницькому. Як розповів у суді чоловік, того дня він просто гуляв.  Коли з автомобіля вийшли троє чоловіків, які кричали "ловіть його", він подумав, що це грабіжники, і почав тікати.

Коли його майже наздогнали, він, розуміючи, що втекти не зможе і боячись за своє життя, дістав з кишені канцелярського ножа, виставив його вперед і крикнув не підходити.  Згодом на місце прибули поліцейські, і він, на їхню вимогу поклав ніж на землю і повідомив про переслідувачів.

Представник ТЦК підтвердив, що не встиг представитися, оскільки чоловік почав тікати. Відтак суд закрив справу через відсутність доказів виконання працівниками ТЦК службових обов’язків.

Нагадаємо, Мешканці прифронтових громад зможуть безплатно заготовляти дрова: уряд затвердив постанову

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Рекордний хабар на 5 мільйонів: справу незаконно намагаються забрати у Антикорупційного суду Рекордний хабар на 5 мільйонів: справу незаконно намагаються забрати у Антикорупційного суду
Справу часів Януковича, щодо ексміністра екології Миколи Злочевського та рекордний хабар спробують забрати з Антикорупційного суду.
В Україні судитимуть екснацгвардійця, який три місяці катував людину В Україні судитимуть екснацгвардійця, який три місяці катував людину
Він місяць тримав волонтера у холодному туалеті непрацюючого дитячого оздоровчого табору та обмежував в їжі й питній воді свого "полоненого".
Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців
Він переслідував учасників Революції Гідності.
Loading...
Load next