У Києві через падіння дерева в парку Шевченка загинула жінка

У Києві через падіння дерева в парку Шевченка загинула жінка

У Києві чотирьох людей шпиталізували через падіння дерева у парку імені Тараса Шевченка. Згодом одна з постраждалих померла в лікарні.

Про це розповіла поліція Києва.

Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 20:00.  Постраждали чотири людини — чоловік і три жінки. Їх шпиталізували до лікарні, де одна з жінок померла через травми. Ще одна жінка перебуває у важкому стані.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 367 Кримінального кодексу України, тобто за службову недбалість. Максимальне покарання за цією статтею — позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 34 000 до 85 000 гривень або без нього.

Водночас у Київській міській державній адміністрації розповіли, що падіння дерева сталося через пориви вітру. На місце відправили комунальні служби та рятувальників «Київської служби порятунку».

Раніше Укргідрометцентр попереджав, що пориви вітру у столиці 30 липня сягатимуть 15-20 м/с. У КМДА закликали під час сильного вітру триматися якомога далі від рекламних щитів, ліній електропередачі, великих дерев, не паркувати поруч із ними автотранспорт. 

Також радили щільно зачиняти вікна, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні, та утриматися від прогулянок.

Нагадаємо, Екстрадиція українських чоловіків: у Молдові спростували російський фейк

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Сильний ураган: в Києві дерево на смерть придавило 35-річну жінку Сильний ураган: в Києві дерево на смерть придавило 35-річну жінку
Шквальний вітер пронісся регіонами України 20 листопада. Наслідки негоди відчули, зокрема, мешканці центральних, північних та східних областей.
Київ знову накрила гроза: через негоду у столиці загорілась будівля (відео) Київ знову накрила гроза: через негоду у столиці загорілась будівля (відео)
Рясні дощі з грозами 30 серпня спостерігались в декількох районах Києва - злива накрила центр столиці, і під ударом опинилися Хрещатик і НСК "Олімпійський".
СБУ затримала коригувальників ворожих ракетних ударів по Львівщині, Києву та Донеччині (відео) СБУ затримала коригувальників ворожих ракетних ударів по Львівщині, Києву та Донеччині (відео)
На Львівщині інформацію ворогу передавав колишній працівник КДБ.
Loading...
Load next