Сильний ураган: в Києві дерево на смерть придавило 35-річну жінку

Сильний ураган: в Києві дерево на смерть придавило 35-річну жінку
Шквальний вітер пронісся регіонами України 20 листопада. Наслідки негоди відчули, зокрема, мешканці центральних, північних та східних областей.

В суботу у Києві, під час сильного вітру дерево впало на 35-річну жінку, внаслідок чого вона загинула. Ця жінка була дружиною настоятеля храму Преображення Господнього, підпорядкованого Українській православній церкві Московського патріархату. Про трагічний випадок повідомила сторінка церкви Єрусалимської ікони Богородиці у Facebook.

Зазначається, що інцидент стався впродовж хресного ходу до престольного свята церкви святого мученика Валерія Мелітінського у Гідропарку. Загибла була дружиною протоієрея Сергія Коцаря, настоятеля храму Преображення Господнього, що на Вирлиці.

Під час хресного ходу під час пориву вітру на матінку Марію впало дерево і вона від отриманих травм померла на місці. Їй було 35 років. У священика залишилося четверо дітей, – йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, 20 листопада сильний ураган зачепив Київську, Сумську, Чернігівську, Харківську і Полтавську області. Через вітер було повалено десятки дерев, а деякі населені пункти залишилися без світла. 

Додамо, вітер також зривав металеві листи з дахів та інші конструкції. Внаслідок негоди також отримали пошкодження кілька автомобілів.

Нагадаємо, у Києві на мосту Патона водій BMW відкрив стрілянину.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Київ знову накрила гроза: через негоду у столиці загорілась будівля (відео) Київ знову накрила гроза: через негоду у столиці загорілась будівля (відео)
Рясні дощі з грозами 30 серпня спостерігались в декількох районах Києва - злива накрила центр столиці, і під ударом опинилися Хрещатик і НСК "Олімпійський".
Київ накрила гроза та сильні пориви вітру: затоплені вулиці та станції метро (відео) Київ накрила гроза та сильні пориви вітру: затоплені вулиці та станції метро (відео)
Після тривалої спеки у Києві почався ураган - внаслідок негоди у столиці затоплені вулиці та станції метро, позривані навіси на літніх терасах, а також затримується низка маршрутів наземного громадського транспорту.
В Україні через грозу та вітер 80 населених пунктів залишились без електрики В Україні через грозу та вітер 80 населених пунктів залишились без електрики
Через сильні пориви вітру та грози без електроенергії в Україні залишилися 80 населених пунктів. Стосується це населених пунктів у Дніпропетровській, Кіровоградській, Донецькій, Київській та Сумській областях.
Loading...
Load next